ALIVE logo negativt

Social Events

Jubilæer • Awardshows • Firmaarrangementer

Corporate Events

Konferencer • Kick-offs • Seminarer • Messer

Virtual Events

Webinarer • Hybrid events • Virtuelle konferencer

Konferencer • Kick-offs • Seminarer • Messer

Konferencer • Kick-offs • Seminarer • Messer

Jubilæer • Awardshows • Firmaarrangementer

 

Jubilæer • Awardshows • Firmaarrangementer

Webinarer • Hybrid events • Virtuelle konferencer

Webinarer • Hybrid events • Virtuelle konferencer

"We make things
come ALIVE"

ALIVE ønsker at skabe gode minder for både jer og jeres deltagere gennem et skræddersyet event med fokus på jeres behov, specifikke målgruppe og bæredygtighed.

Ønsker I en eventarrangør, som er med fra A-Z, så er ALIVE jeres rigtige samarbejdspartner. ALIVE er et af Danmarks førende eventbureauer. 

Vi skaber mindeværdige og vellykkede oplevelser for en bred vifte af kunder og brands – skal I være de næste?

Ønsker I et eventbureau, som er med fra A-Z, så er ALIVE jeres rigtige samarbejdspartner.

1 +
Venues
1 +
Deltagere
1 +
Events

Vi går sammen med Nyhavn Rejser

ALIVE fusioneres med erhvervs- og grupperejseafdelingen i Nyhavn Rejser, der hører under Aller Leisure. I den forbindelse udskilles Nyhavn Erhvervs- & Grupperejser fra Nyhavn Rejser.

Målet er at kombinere rejse- og eventtjenester, og tilbyde virksomheder en endnu bredere vifte af ydelser – med alt fra events, konferencer og firmature i Danmark og i udlandet.

Alive_Nyhavn
DMC in Copenhagen

En bæredygtig agenda

I et samarbejde med HORESTA og Wonderful Copenhagen har vi udviklet en Green Event certificering, som har til formål at gøre Danmark mere eftertragtet på den internationale eventscene og skabe en grøn retning indenfor eventbranchen.

ALIVE er derfor ikke bare endnu et eventbureau. Vi har stor erfaring og tager hele tiden stilling til den bæredygtige agenda på tværs af de events og brancher, vi berører. Lige fra konferencer og kickoffs til virksomhedsarrangementer og virtuelle webinarer. Vi hjælper vores kunder med at skabe mindeværdige, bæredygtige begivenheder.

Hvem er ALIVE?

ALIVE er et full-service eventbureau i København med særligt fokus på Corporate Events, Virtual Events og Social Events.

Vi står for planlægning af dit næste event ned til mindste detalje. Uanset om I ønsker at afholde konference, kickoff, firmaarrangement, jubilæum, awards-show eller lignende, så er ALIVE de rette til opgaven. Vi er et af de førende eventbureauer i Danmark. Vores team sætter en ære i at rådgive jer, så vi sammen kan vælge de løsninger, der er bedst for jer – for at skabe de mest uforglemmelige oplevelser.

ALIVE har mere end 20 års erfaring som eventfirma og eventarrangør, og vi har produceret events og skabt oplevelser for mellem 50 og 20.000 deltagere ad gangen. Vi har erfaring fra både nationale og internationale kunder, og hvert enkelt event har været skræddersyet til lige præcis den enkelte kundes målgruppe. Vi ønsker at skabe events med fokus på de små detaljer, samt på at danne et kreativt rum, hvor den enkelte virksomheds identitet skinner igennem. Kreativitet kommer i mange former og farver, hvilket vi hos ALIVE gør en dyd ud af at sammensætte – i tæt dialog med jer.

Ønsker I at blive inspireret til jeres næste event – fysisk, virtuelt eller hybridt, så se vores tidligere cases her.

ALIVE powered by Aller Media

Eventbureauet ALIVE er ejet af Aller Media, som har over 80 års erfaring med events, at samle mennesker og at skabe fællesskaber. Som en del af Aller Media har vi interne ressourcer såsom en juridisk afdeling, grafisk produktion, videoproduktion, løbende opdaterede målgruppeanalyser samt finansiel støtte og likviditet. Vi samarbejder med rejsekoncernen Aller Leisure, contentbureauet OTW og det moderne, digitale medie Heartbeats – sammen med ALIVE er alle disse en del af Aller A/S.

Med vores interne ressourcer kan vi producere mange elementer internt, da al ekspertise er samlet ét sted. Det sikrer høj kvalitet og gennemsigtig kommunikation, når I vælger ALIVE som jeres eventbureau.

I samarbejde med Aller Media har vi blandt andet lavet events for ELLE, femina, Vi Unge og Billed Bladet, samt afviklet Women of the Future i samarbejde med Aller Media Business.

Skal ALIVE stå for planlægning af jeres næste event?

Et full-service eventbureau

Som et fullservice eventfirma tilbyder ALIVE at planlægge, producere  og afvikle dine events. Vi er med i hele processen fra udviklingen af den kreative ide, til vi er på den anden side af et velafviklet event.

Du kan forvente, at vi tager vores ansvar som eventarrangør alvorligt. 

ALIVE arbejder tæt sammen med dig som kunde, for at forstå lige præcis jeres behov og mål. Når det er på plads i processen, udvikler vi en skræddersyet plan for, hvordan vi kan opfylde jeres ønsker og skabe de bedste rammer for jeres næste event. Hele vejen sørger vi for god kommunikation, fordi planlægning af et  event også er en tillidssag. Som kunde kan I have 100% tiltro til, at vi løser opgaven med professionalisme. 

ALIVEs ekspertise inden for planlægning af events, og udførelsen af dem, har gjort os til Danmarks førende eventbureau. Vores omfattende viden og erfaring giver os mulighed for at håndtere alle aspekter af eventproduktionen med lethed og professionalisme. Med en kreativ tilgang og innovative ideer sikrer ALIVE, at hvert eneste event er unikt og mindeværdigt.

Som full-service eventbureau tager vi os af alt det praktiske, så du som kunde bedre kan slappe af og nyde en dag uden bekymringer. Som Danmarks førende eventbureau, følger ALIVE opgaven helt til dørs – og mere til.

Læs meget mere om os og vores tilgang til event management her.

social events alive
Virtuelle events alive
elle awards ALIVE
Corporate events alive

Kontakt os i dag og blive endnu klogere

Hvis du er interesseret i at planlægge et event og lære mere om bæredygtige begivenheder, kan du kontakte os allerede i dag. Vores hold af eksperter arbejder med planlægning af events ned til mindste detalje, og har et stærkt fokus på at være ansvarlige i det, vi foretager os. 

Ønsker I at skabe en mindeværdig begivenhed, der også er så  bæredygtig som muligt? Så kontakt ALIVE for en dialog omkring, hvordan vi hjælper med at opnå lige præcis jeres behov og ønsker.